Over HVM Metaaltechniek

HVM Techniek is in januari 2013 opgericht vanuit de visie om particulieren en bedrijven te kunnen voorzien van specifiek maatwerk in metaal en machinebouw. Onze missie is problemen en vraagstukken op een moderne, duurzame en professionele manier oplossen.
In enkele jaren zijn wij gegroeid naar een modern metaalbewerking bedrijf dat een pakket biedt van engineering naar productie, tot monteren van de meest unieke werkstukken en machines. Onze kracht is de verhouding tussen engineering en productie. Door middel van onze huidige kennis en ons machinepark kunnen wij veel processen binnenshuis vervaardigen en voorkomen we hoge kosten en lange wachttijden. In november 2018 is de naam HVM Techniek veranderd in HVM Metaaltechniek.

 

 

 

 

Disclaimer

Voor alle door HVM Techniek geleverde goederen en diensten zijn Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze woordwaarden zijn door de Koninklijke Metaalunie gedeponeerd ter griffe van de rechtbank te Rotterdam. Deze kunt u hier downloaden.

De weergegeven informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd zijn of niet meer juist. HVM Techniek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruiken van informatie op deze website.

Geen van alle getoonde teksten of illustraties mag zonder schriftelijke toestemming van HVM Techniek worden gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht overgedragen of verveelvoudigd worden.Metaalunievoorwaarden 2014 – Nederlands

maatwerk in metaal

Wij ontwerpen en realiseren de meest uiteenlopende producten op het gebeid van metaal. 3-D product ontwerp staat hierin centraal. Wanneer een ontwerp wordt goedgekeurd zal er een passende offerte worden aangeboden. Bij een akkoord kunnen we de productie ervan in gang zetten. Wij streven naar korte lijnen en een klantgerichte oplossing. De productie wordt zo veel mogelijk binnenshuis gehouden om een goede controle op voortgang en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Op het gebied van maatwerk gaan wij doorgaans uit van materialen zoals staal, roestvaststaal, CorTen staal, aluminium en kunststoffen.

 

Zie hieronder een selectie van diverse werken.

Engineering

Hvm-Metaaltechniek beschikt over de  nieuwste 3d tekenprogramma’s. Hierdoor kunnen wij met u meedenken en problemen voorkomen. Ook kunnen wij hierdoor de nieuwste technieken toepassen.